15 41.133766 24.885385 http://www.galentzou.gr arrow 0 arrow 1 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. ΝΕΟ HOT SALE zoom-true cookie-true 600

Σακούλα χαρτοπλάστ φανελάκι Νο45 (10kg)

23,00 χωρίς ΦΠΑ

Περιγραφή Προϊόντος

Οι πλαστικές σακούλες και οι τσάντες είναι πολύ διαδεδομένες συσκευασίες μεταφοράς προϊόντων. Κάθε προϊόν μπαίνει στη δική του συσκευασία και όλα μαζί τοποθετούνται σε τσάντα για την μεταφορά τους. Η αυξημένη πρακτικότητα της πλαστικής τσάντας την έχει καταστήσει  προϊόν απαραίτητο για κάθε επαγγελματία.

Οι πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες του πλαστικού, η μεγάλη αντοχή του, η αδιαβροχότητά του, η αδιαπερατότητα σε λίπη και έλαια καθιστούν τις πλαστικές τσάντες ιδανικές για ευρεία χρήση.

Οι πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία προϊόντων πολλών κατηγοριών. Διατίθενται σε πολλές διαστάσεις, με πιέτα ή χωρίς, διαφανείς, λευκές ή έγχρωμες, εκτυπωμένες ή ατύπωτες, ανώνυμες ή κατά παραγγελία. Οι ανώνυμες νάϋλον σακούλες ζαχαροπλαστείου διατίθενται σε συσκευασίες των 15 κιλών ενώ ελάχιστη παραγγελία για επώνυμες είναι τα 150 κιλά.

Οι πλαστικές τσάντες διατίθενται με χερούλια κολλητά, ένθετα ή τύπου φανέλας. Οι τσάντες μπορεί να έχουν πιέτα ή να είναι χωρίς πιέτα ανάλογα με τη χρήση.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές ακόμα.

Be the first to review “Σακούλα χαρτοπλάστ φανελάκι Νο45 (10kg)”


BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X